Sirisia

January 8th, 2018

Sirisia är en ort i Kenya. Den ligger i länet Busia, i den västra delen av landet, 300 km väster om huvudstaden Nairobi. Sirisia ligger 1 166 meter över havet och antalet invånare är 944.

Terrängen runt Sirisia är platt. Den högsta punkten i närheten är Nzalagobe, 1 318 meter över havet, 1,8 km norr om Sirisia. Runt Sirisia är det ganska tätbefolkat, med 144 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Port Bunyala, 3,7 km sydväst om Sirisia. Omgivningarna runt Sirisia är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet camelbak water bottle. I trakten runt Sirisia finns ovanligt många namngivna kullar.

Tropiskt monsunklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 21 °C. Den varmaste månaden är februari, då medeltemperaturen är 23 °C, och den kallaste är maj, med 18 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 2 183 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 297 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 46 mm nederbörd glass water bottle for table.

This entry was posted on Monday, January 8th, 2018 at 9:10 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

2016 fashion trends

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet shopping online dresses grocery shopping online clothes shopping online