Lac Lincoln

November 16th, 2017

Lac Lincoln är en sjö i Kanada. Den ligger i countyt Outaouais och provinsen Québec thermos hydration, i den sydöstra delen av landet, 180 km norr om huvudstaden Ottawa. Lac Lincoln ligger 389 meter över havet. Arean är 0,23 kvadratkilometer. Den ligger vid sjön Lac Huchets. Den högsta punkten i närheten är 450 meter över havet, 1,7 km söder om Lac Lincoln. Den sträcker sig 0,6 kilometer i nord-sydlig riktning, och 1,0 kilometer i öst-västlig riktning.

I övrigt finns följande vid Lac Lincoln:

I omgivningarna runt Lac Lincoln växer i huvudsak blandskog running pouch belt. Trakten runt Lac Lincoln är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 2 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 16 °C, och den kallaste är januari, med -16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 031 millimeter. Den regnigaste månaden är oktober meat tenderizer seasoning, med i genomsnitt 131 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 46 mm nederbörd.

This entry was posted on Thursday, November 16th, 2017 at 11:28 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

2016 fashion trends

MCM Rucksack | Kelme Outlet | maje dresses outlet| maje dresses for sale

kelme paul frank outlet new balance outlet bogner outlet le coq sportif outlet shopping online dresses grocery shopping online clothes shopping online